SA OSMEHOM SE PRISEĆAJU TOG PERIODA! Kiki Lesendrić služio vojsku sa OVIM poznatom PEVAČEM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 10:28

SA OSMEHOM SE PRISEĆAJU TOG PERIODA! Kiki Lesendrić služio vojsku sa OVIM poznatom PEVAČEM! (FOTO)

Tada je već bio poznat javnosti, pa je pevao u vojnom bendu!

Zoran Kiki Lesendrić prisetio se vremena koje je proveo u vojsci i kolege koji je ostavio lep utisak na njega u tom periodu.

Frontmen grupe „Piloti” odslužio je vojni rok u 63. padobranskoj brigadi u Nišu 1983. godine, kada je već bio poznat javnosti.

– U januaru 1983. sam otišao u vojsku. Imam samo najlepša sećanja, tada sam bio panker. Vojska me naučila kako se živi drugačije, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam ja tada bio mlad, imao sam 22 godine. Tamo sam stekao prijatelje iz svih krajeva Jugoslavije, od Pule do Skoplja, i ostao sam sa svima u kontaktu. Ja sam u to vreme već bio aktivan na muzičkoj sceni, sa „Pilotima” sam imao dva albuma – rekao je Kiki za Kurir i otkrio da je s njim na služenju vojnog roka bio i njegov kolega iz Hrvatske, Goran Karan.

A post shared by Goran Karan(official) (@goran_karan_official) on Jul 20, 2020 at 2:45am PDT

– Za nešto više od 15 meseci, koliko sam proveo u vojsci, imao sam 34 skoka padobranom. Goran Karan je bio sa mnom u vojsci, tada je svirao u grupi „Epicentar”, zajedno smo izlazili u grad. To je bio dobar deo naših života, današnji klinci ne znaju šta propuštaju – prisetio se Lesendrić.

I Karan je pre nekoliko godina, kada je imao koncert u Nišu, pričao o svom iskustvu iz vojske.

– Bio sam pevač u vojnom orkestru, to jest bendu. Nekoliko meseci je u tom istom orkestru svirao Nino Hrastek, tadašnji član „Prljavog kazališta”, bubanj je svirao Zoran Ukić, a poslednjih pet meseci vojnog roka bendu se pridružio i Kiki Lesendrić – ispričao je Goran.

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.