SA NJOM JE PROŽIVLJAVALA PAKAO Draganina drugarica otkrila još DETALJA zlostavljanja: Bila sam im na svadbi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA NJOM JE PROŽIVLJAVALA PAKAO Draganina drugarica otkrila još DETALJA zlostavljanja: Bila sam im na svadbi...

Jeza!

Članica grupe "Models" Anastasija Buđić je u toku druge sezone "Zadruge" gostovala u emisijama na "Pinku" u svojstvu prijateljice Dragane Mitar.

Ona je bila i na svadbi Siniše Dragutinovića i bivše zadrugarke, a pošto je Dragana pre nekoliko dana iznela optužbe na račun Siniše da ju je zlostavljao, Anastasija je prokomentarisala ispovest svoje drugarice.

- Potresla me je njena ispovest kao i većinu u Srbiji. Bila sam na njihovoj svadbi. Sinišu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znam preko Dragane, ali normalno je da svoju drugaricu podržavam i da sam na njenoj strani. Po meni svaka majka treba da bude sa detetom i žao mi je kada dođe do razdora porodice. Nadam se da će se se ovo sve završiti srećno po sve aktere ove priče i da će svi biti srećni na kraju i nastaviti svoj život u miru, ako je to moguće - rekla je Anastasija i dodala:

- Sve u svemu sam podrška svojoj drugarici i biću uz nju dok prolazi kroz težak period. Prijateljska podrška je uvek dobrodošla i značajna - priznala je bivša modelsica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.