SA NJOM JE BIO DO KRAJA ŽIVOTA! Tomina supruga Gordana iznela NEPOZNATE DETALJE o pevaču!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 15:42

SA NJOM JE BIO DO KRAJA ŽIVOTA! Tomina supruga Gordana iznela NEPOZNATE DETALJE o pevaču!

Ona ga je najbolje poznavala!

Pevač Toma Zdravković vodio je buran i zanimljiv život, a njegova supruga Gordana otkrila je svojevremeno manje poznate detalje o svom suprugu.

Neverovatnom snagom voleo je ljude, a supruga Gordana otkriva samo jedan od nekoliko slučajeva u kojima je to i pokazao.

– Voleo je sve ljude. One koji su na položajima, rudare, prosjake, decu, sve. Voleo je narod. Za njega je svako bio osoba. Nije gledao ko je šta. Voleo je ljude. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sećam se da smo jedne godine bili u Aleksincu i naišla je treća smena rudara. On je njih sve odveo u kafanu i proveo sa njima dva dana i dve noći – iskrena je bila Gordana.

Priznala je da je uživala u braku sa njim, a da su imali samo male i sitne probleme koje su brzo rešavali.

Toma Zdravković

Foto: Youtube Printscreen

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.