SA NJIM JE OTIŠAO DEO MENE! Bila je partnerka Borisa Komnenića u kultnoj seriji! NEMA OD BOLA - Sedim i ĆUTIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 17:08

SA NJIM JE OTIŠAO DEO MENE! Bila je partnerka Borisa Komnenića u kultnoj seriji! NEMA OD BOLA - Sedim i ĆUTIM

Ogroman gubitak

Vest da je juče preminuo glumac Boris Komnenić u 64. godini, nakon borbe sa teškom bolešću, mnoge je ostavila u neverici. Ostaće upamćen po brojnim ulogama i ostvarenjima, a lik po kom će ga svi pamtiti svakako je Saša "Guza" Popadić iz serije Bolji život.

Upravo u ovom ostvarenju njegov ljubavni interes igrala je Jelica Sretenović, koja je i dalje u šoku da je ostala bez dragog prijatelja.

- Verujte mi da nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reči jer nisam mogla ni da pretpostavim da će se to desiti. Otkako sam saznala da je Boris umro, sedim i ćutim. Hvatam sebe da ne mogu da pričam, ne umem da objasnim kakav gubitak osećam i jako mi je teško. Dosta sam radila sa Borisom, bio je fenomenalan glumac, darovit i duhovit, i sa njim je otišao i jedan bitan deo mog života - ispričala je Jelica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.