ŠA NE PRESTAJE DA URLA, JER NE MOŽE DA UBEDI TARU DA JE VOLI: Da želim da se MIRIM SA ŽENOM, ne bih bio sa tobom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 00:47

ŠA NE PRESTAJE DA URLA, JER NE MOŽE DA UBEDI TARU DA JE VOLI: "Da želim da se MIRIM SA ŽENOM, ne bih bio sa tobom!" (VIDEO)

Nikako da se smiri!

Nenad Aleksić Ša i dalje besneo po kući jer se Tara Simov naljutila na njega, zbog toga što je mislila da je on pozdravio svoju suprugu Ivanu u emisiji "Magazin In". On nije mogao da je ubedi u suprotno i sve vreme je urlao po kući, a zatim se popeo na njihov krevet.

- Grešim što preteram sa ljubomorom, ali ne možeš da podneseš što sam ovako savršen. Nisu u pravu nijedne sekunde, praviš frku lažnu. Nisi u pravu - govorio je Ša. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Nasamo ću ti objasniti - rekla je Tara.

- Da želim da se mirim sa svojom ženom ne bih bio sa tobom! Svakog dana bih kukao u kameru. Ne kajem se, sa tobom sam, kraj i tačka - poručio je reper.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.