ŠA NAPUŠTA ZADRUGU! Jelena je IZBAČENA, a on otkrio ZABRANJENU INFORMACIJU! Ide kod TARE da reše šta imaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 14:50

ŠA NAPUŠTA ZADRUGU! Jelena je IZBAČENA, a on otkrio ZABRANJENU INFORMACIJU! Ide kod TARE da reše šta imaju!

Izlanuo se!

Rijaliti je sinoć, odlukom Velikog šefa, napustila Jelena Batos, prijateljica i bivša ljubav repera Nenada Aleksića Ša.

Nenad je priznao da mu je laknulo što ona više nije sa njim u kući.

- Nije mi teško pao Jelenin odlazak. Uopšte mi nije jasno šta je ona tražila ovde?! Došla je da mi sprži mozak, ali nije uspela u tome. Jelena je potpaljiva, nije kalibar za rijaliti, ali se ufurala u priču pojedinih koji spletkare, pa joj je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zanimljivo, mislim na žensku ekipu, skupljala je informacije i napadala Janjuša, Jovanu, mene... Van crnog stola umela je da spusti loptu. Nisam joj dozvolio da udari na Taru i mene - rekao je Ša, a onda se osvrnuo na odnos sa Tarom.

- Mene ne zanima šta će zadrugari reći, to su ljudi sa kojima ne bih kafu popio u životu. Ništa me ne remeti, još 19 dana sam tu, kad se vidim sa Tarom, znaću kako i šta, ovde me ništa ne može poremetiti. Njihovo je da me ismevaju, a moje je da ne verujem - govorio je Ša i time otkrio da ostaje do finala?!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.