Ryan Reynolds kao Pikachu: pogledajte trejler za film o Pokemonima

Izvor: Tracara.com, 14.Nov.2018, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ryan Reynolds kao Pikachu: pogledajte trejler za film o Pokemonima

Pokemoni važe za jedanu od najpopularniju crtanu seriju na svetu. Veliko interesovanje o ovim stvorenjima se ponovo javilo nakon senzacije u vidu video igrice Pokemon Go, zbog čega je Holivud odlučio da je pravo vreme da snimi film o njima. Warner Bros. Pictures je sinoć predstavio prvi trejler za njihov novi projekat koji su nazvali Detective Pikachu. Priča prati mladog Tima Goodmana, koji je u potrazi za nestalim ocem. U potrazi će mu pomoći maleni prijatelj kojeg je nedavno upoznao – >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Pikachu. Ipak, ovo nije Pikachu kakvog smo zapamtili iz popularne anime serije. Ovom, animiranom, glas je pozajmio niko drugi do Ryana Reynoldsa, što znači da će biti daleko razgovetniji nego inače. U trejleru on govori engleski, koji navodno razume samo Tim – i to je najveća razlika u odnosu na original. Premijera filma ja zakazana za maj sledeće godine, a do tada pogledajte trejler.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

VIDEO: Objavljen trejler za avanture detektiva Pikačua

Izvor: Radio 021, 14.Nov.2018

Objavljen je prvi trejler predstojeće avanture "Pokemon Detective Pikachu" koja je prvi film baziran na japanskoj igrici sa džepnim čudovištima...Rediteljsko ostvarenje Roba Letermana donosi priču o dečaku koji u svetu gde ljudi sakupljaju džepna čudovišta ili Pokemone nailazi na inteligentno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.