Ružica priznala: Imala sam seks sa Gastozom! A evo šta kaže poligraf…(video)

Izvor: Scandal.rs, 09.Feb.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica priznala: Imala sam seks sa Gastozom! A evo šta kaže poligraf…(video)

Ružica Veljković je otkrila da su Tijana Ajfon i ona izmislile aferu sa Vladom Mandićem.

Na poligrafu je utvrđeno da Ružici nikada fudbaleri nisu plaćali za seks niti da je imala seks sa trojicom, o čemu se nedeljama spekulisalo i za šta je prozvao i Nemanja Nikolić.

Tokom emisije utvrđeno je da se Ružica ljubila i prošle i ove sezone sa istom devojkom – Jovanom Tomić Matorom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Upravo je Matora prozvala da je poligraf namešten.

Jedno od pitanje je bilo da li je Ružica imala seks sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Veljkovićeva je na poligrafu rekla da je imala seks sa Nenadom, što se ispotovailo kao netačno. Ona je objasnila da je htela da se šali sa Marinkovićem koji je u prošloj sezoni tvrdio da su oni imali seks i da je htela da ga natera da se sada on malo crveni pored Zorice Dukić.

Na pitanje da li je znala da joj je bivši dečko biseksualac, Ružica je rekla da je sumnjala u to. Iako nije otkrila o kojem bivšem dečku je reč, Veljkovićeva je naglasila da se bavio modelingom, te su svi posumnjali da je reč o Filipu Đukiću, bivšem učesniku “Parova”. Ipak, ona tvrdi da nije u pitanju niko od skorašnjih partnera.

Radio je kao model, a vlasnik jedne modne agencije pozivao ga je u stan da ga nauči kako se šeta itd. Bilo mi je sumnjivo i što mu je Brendon bio idol. I dan danas nisam uspela da saznam istinu“, iskrena je Ružica.

Pošto se već nekoliko puta polemisalo o tome da li Veljkovićeva uzima narkotike, na poligrafu joj je takođe bilo postavljeno pitanje da li je nekad uzela drogu.

Probala sam jer me je zanimalo kakav je osećaj. Probala sam u srednjoj šoli, pa na festivalu“, priznala je ona.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ružica i Tijana priznale: Lolu smo delile, "grupnjak" sa Mandićem izmislile

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2016

Tokom prethodne sezone Parova, Tijana Maksimović i Ružica Veljković na sve strane su pričale o aferi sa poznatim rukometašem Vladom Mandićem. Međutim, njih dve su sada, na "parografu", priznale da su celu priču izmislile, te da nikakvog "grupnjaka" nije bilo...- Tijana je predložila i ja sam...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.