Roni Romero o novom INTELIGENTNOM MUZIČKOM PROJEKTU, a evo kada će imati NASTUP u Beogradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 12:43

Roni Romero o novom "INTELIGENTNOM MUZIČKOM PROJEKTU", a evo kada će imati NASTUP u Beogradu!

Turneja počinje u Srbiji!

"Inteligentni muzički projekat" (Intelligent Music Project) je jedan od najzanimljivijih svetskih projekata rok muzike poslednjih deset godina. Članovi IMP-a su legende Sajmon Filips (Toto), Džon Pejn (Azija), Karl Sentans (Nazaret), Džon Loton (Juraja hip), Bobi Rondineli (Blek sabat) i Ričard Grisman (River Haunds) I Roni Romero vokal.

Supergrupa planira turneju tokom 2021. godine počinjući od Srbije. Za naš sajt govorio je Romero >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je posebnu pažnju privukao kao pevač grupe "Rejnbou". Roni Romero je zajedno sa Ričijem Blekmorom rasprodao velike hale i arene po evropi.

Romero koji je posebnu pažnju privukao kao pevač grupe "Rejnbou". Roni Romero je zajedno sa Ričijem Blekmorom rasprodao velike hale i arene po evropi.

Koji je bio najveći koncert na kojem ste nastupili i pred koliko ljudi?

- Bilo je to na švedskom Rock festivalu sa Rejnbov-om. Svirali smo za najveću publiku na festivalu ikad, 40 hiljada ljudi - kaže Romero.

Po čemu se Intelligent Music Project razlikuje od ostalih bendova sa kojima ste nastupali?

- Pa, očigledno je to drugačija vrsta muzike od muzičkih stilova koje koristim za izvođenje poput Heavi Metal-a ili Hard Rock-a. Postoji složenija muzika sa različitim elementima koja nosi poruku koja je neuobičajena u rok industriji. Neki instrumenti pridaju veliku važnost izvođenju, što zavisi od pesme ili čak određenog odlomka u određenoj pesmi, što čini muziku IMP-a zanimljivijom i uzbudljivijom za izvođenje - otkrio je.

Ko su vaše omiljene rok zvezde?

- Fredi Merkjuri, Dejvid Kaverdejl, Riči Blekmor i mnogi drugi - kaže pevač.

Koji su pevači najviše uticali na vaš stil pevanja?

- Ne znam, nikad se nisam osećao kao da je neko na mene uticao. Mislim da je moj način pevanja kombinacija mnogih pevača koje sam slušao od malih nogu, od Kanzasa do Kvin, Dip Parpl do Led Zepelina, prolazeći kroz Stivi Rej Von i Frenk Marino… ne znam, previše ih ima. Za razliku od drugih rok bendova, Intelligent Music Project širi drugačiju poruku - rekao je Romero.

Možete li nam reći nešto više o vrednostima Inteligentnog muzičkog projekta?

- Širimo poruke pozitivnosti i nade kako bi shvatili smisao života. Sve prepreke se nalaze u našim glavama i od nas samih zavisi da li ćemo postići bilo kakav cilj, pobediti poteškoće u našim životima. Sve zavisi od naše vere i samopouzdanja. Dakle, postoji dobro u svemu i u svima, samo je to ponekad teško videti - kaže Romero.

Kada vas možemo očekivati u Srbiji?

- Plan je da u maju 2021. godine nastupimo u Beogradu - otkrio je pevač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.