Rijaliti zvezda životnom pričom podigla Srbiju na noge, tvrdi da su je RODITELJI ZLOSTAVLJALI: Tata je mnogo nasilan, mama me je ostavila, nisam mogla da podnesem

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 08:13

Rijaliti zvezda životnom pričom podigla Srbiju na noge, tvrdi da su je RODITELJI ZLOSTAVLJALI: "Tata je mnogo nasilan, mama me je ostavila, nisam mogla da podnesem"

Progovorila i ona!

Nekadašnja učesnica rijaltija "Farma 7", Ceca Jovanović, privlačila je pažnju gledalaca, ali i takmičara, svojim ponašanjem kao i vrlo turbulentnim privatnim životom.

Ceca se tokom boravka u rijaltiju najviše svađala sa Lepim Mićom i Dušicom Grabović, međutim, svi pamte svađu sa Zoricom Marković Kevom. Njih dve su tada razmenile salve uvreda, a i psovki koje malo ko ikada čuo.

A post shared by 👸🏻Ceca.Senorita(VASIC >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << LANA) (@ceca.jovanovic)

Izjava koja je ostala upamćena je priznjanje da je bila fizički zlostavljanja i to od strane oca što je on odmah demantovao.

- Mene je mama ostavila kad sam bila mala i zlostavljala me je mnogo, samo ja toga tada nisam bila svesna. Onda je ona otišla sa drugim čovekom i ostavila me. Ali ja sam saznala gde živi, pa sam je zvala da ponovo dođe kod mene. Ona mi je surovo rekla da više ne postojim za nju - ispričala je tada Ceca zabezeknutoj Kristini Čanković tokom emitovanja rijalitija.

Brineta je tada otkrila da pokušala sebi da oduzme život, kao i da majku posle osme godine života više nikad nije videla.

A post shared by Belgrade, Serbia 🇷🇸 (@girlsandandroids011)

- Pokušala sam da se ubijem kad smo se preselili u Beograd jer nisam mogla to da podnesem. Bila sam u bolnici, primala sam injekcije pošto sam počela da haluciniram. Onda se majka vratila i zagrlila me. To je njen poslednji zagrljaj jer posle nisam mogla da je gledam očima - izjavila je Ceca.

Ona je tada dodala da kada je majka napustila porodicu, počelo je zlostavljanje sa očeve strane. Njemu je smetala svaka sitnica.

A post shared by Ceca (@ceca_jovanovic_)

- Moj tata je mnogo nasilan. Ako stavim patike na pogrešno mesto, on je u stanju da me istuče. Kada dobijem keca u školi, pa to je haos, to šiklja krv. Sve moje probleme sam sama rešavala - pričala je tada u dahu "Modelsica".

U međuvremenu, Ceca se povukla iz javnosti i nastavila svoj život daleko od kamera. Posvetila se privatnom životu, pronašla ljubav i ostvarila se kao majka, što se može videti na njenom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.