Raj na zemlji: Ovde živi Marija Kilibarda! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2016, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raj na zemlji: Ovde živi Marija Kilibarda! (foto)

Voditeljka Marija Kilibarda nedavno se venčala za svoju veliku ljubav košarkaša Vladimira Radmanovića. 

Mladi bračni par odlučio je da venčanje bude intimno i daleko od očiju javnosti, a veselje i žurka odigrali su se u Novim Banovcima, na porodičnom imanju.

Iako se priča da se Marija bogato udala i da samo ova vila vredi oko milion evra, lepa voditeljka mudro ćuti i ne komentariše brojna pisanja po medijima.

Ali, Marija je danas rešila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da otkrije delić svoje privatnosti i pokaže mali deo raja u kome živi od kako se udala.

Naime, na njenom Instagram profilu osvanula je najnovija fotografija na kojoj se vidi deo imanja gde zaljubljeni par živi, i to prelepo dvorište uz samu obalu Dunavu.

☕👭

Фотографија корисника marija kilibarda (@kilimara) дана 16. Јул 2016. у 5:16 PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.