Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rade izabrao novog vođu, pa poslao EMOTIVNO PISMO NA ADRESU BELE KUĆE! (VIDEO)

Odlukom glasova publike sinoć je zvanično napustio rijaliti Rade Vasić, a njegovi sinovi i supruga ostali su u Beloj kući kako bi nastavili takmičenje i borbu za opstanak. On je u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević ispričao sve o utiscima koje je stekao, a onda je došlo vreme da donese odluku o tome ko će The post Rade izabrao novog vođu, pa poslao EMOTIVNO PISMO NA ADRESU BELE KUĆE! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

RADA ZAPREPASTILA DRVO MUDROSTI SVOJIM ZAHTEVOM, pa odlučila da raskrinka njih: Svako bi poželeo Staniju, ali ona se igra sa Vladom! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2018, 00:38

Rada Vasić je naglo promenila svoje raspoloženje čim je saznala da će njen suprug Rade Vasić odlukom glasova publike napustiti takmičenje i vratiti se realnom životu. Iako je navikla da vreme provodi sa njim, ona je istakla da će joj mnogo nedostajati, ali se raduje što će kao novi vođa uživati...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.