Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2018, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović PROGOVORILA o PAKLU u kojem se nalazi već nedeljama kao i zašto je zbog ZADRUGE napravila GREŠKU!

Rada Manojlović priznaje da ima visoko mišljenje o sebi te da je tako i izabrala Harisa Berkovića za dečka jer je i on zgodan. Pevačica koja već godinama pleni stasom i glasom priznaje da joj je izgled doneo i neprilike kao mnogim pevačicama, ali da ona ima ljude koji je štite. Rada Manojlović ne krije The post Rada Manojlović PROGOVORILA o PAKLU u kojem se nalazi već nedeljama kao i zašto je zbog ZADRUGE napravila GREŠKU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NIJE JOJ LAKO! Rada Manojlović PROGOVORILA o PAKLU u kojem se nalazi već nedeljama kao i zašto je zbog ZADRUGE napravila GREŠKU! (FOTO)

Izvor: Press, 15.Avg.2018

Ima visoko mišljene o sebi . Rada Manojlović ne krije da gazde i menadžeri lokala u kojima nastupa, kao i pijani gosti umeju da budu nepristojni..  . Na pitanje da li su joj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.