RUŽNO I ODVRATNO! Ivana Vrbaški o tvrdnjama da je njena kćerka Mina usvojena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUŽNO I ODVRATNO! Ivana Vrbaški o tvrdnjama da je njena kćerka Mina usvojena!

Oštro negirala.

Ivana Vrbaški, majka Mine Vrbaški, nedavno je započela ljubavnu vezu sa Karađorđem Subotićem, ocem Aleksandre Subotić. Dok su njihove ćerke u "Zadruzi 2", oni uživaju u svojoj romansi.

Vrbaški se danas uključila u emisiju "Premijera - Vikend specijal" i tada je reporteru rekla da još uvek čeka da sazna da li je ostala u drugom stanju, da je Karađorđe Subotić oduševljen, kao i da je divan čovek.

U nastavku je Ivana komentarisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i glasine da je njena ćerka Mina Vrbaški usvojena, kao i da je bežala od kuće kada je bila mlađa. Ivana je takve navode oštro negirala i da one imaju savršenu komunikaciju.

- To sam i ja pročitala u novinama i bila sam zgrožena kada sam videla da su pisali da je Mina odrasla u hraniteljskoj porodici van Inđije. Ništa ružnije i odvratnije nisam videla. Nikada nije odlazila iz ove kuće do svoje 16 godine. Bruka i sramota - rekla je Ivana Vrbaški.

"SAZNALA SAM NEKE STVARI..." Sara najiskrenije progovorila o RASKIDU sa Vojketom! Očajna je... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.