RUSVAJ U EMISIJI! Tari izletelo da bi ponovo bila sa Matejom, Ša doživeo NERVNI SLOM - napravio HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2022, 03:58

RUSVAJ U EMISIJI! Tari izletelo da bi ponovo bila sa Matejom, Ša doživeo NERVNI SLOM - napravio HAOS!

Niko ne može da smiri repera!

Tara Simov je progovorila o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša tokom emisije "Pitanja novinara".

- On je rekao da mu prijam iako taj odnos nema perspektivu, Nenad je drag i normalan. Meni prija zagrljaj. Kada je ušla Monika ja sam se sklonila, ali posle sam shvatila da neću to da radim. Prija mi ovo dokle god je normalno. On je meni privalačan fizički i sve. Nije mi stran - počela je Tara.

- Ali Tara kako možeš to da kažeš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada se je*eš sa njim - rekao joj je Đedović.

- Meni on odgovora, ne padam u nesvest od ljubavi. Trenutno mi prija, dokle guramo guramo. Ja bih pristala na isti odnos ovakav, kada volim ja to tako radim - rekla je Tara.

- Aha, ja kontam šta ovo znači, sad si indirektno rekla da bi opet bila sa Matejom. Sve sam razumeo. Ovo si prvi put rekla - vikao je Ša.

- Ne, ja sam rekla da mogu bila bih u prijateljskom odnosu, ja nemam snage. Ja da mogu ja bih bila prisna sa njim - pravdala se Tara.

- Molim, pa ti kažeš da bi sad bila sa njim i da bi imala se*s sa njim. Za mene možeš da budeš vazduh i to je to. Ja toliko lud nisam. Ona bi pristala sa Matejom na takav odnos, sad si to rekla - vikao je Ša.

- Ti si pristao na ovaj odnos Ša svesno - rekao je Stefan Karić.

- Mateja da hoće, Tara bi bila sa njim - ubacio se Janjuš.

- Ne mogu da trpim ovo, nisam okej sa glavom. Bio je pretres gde je Ša rekao da ostaje u odnosu sa mnom. Bilo je poniženje, ja bih pristala na takvu vrstu odnosa. Da ja osećam ono što on oseća prema meni ja bih pristala na to... Ja sam se pogrešno izjasnila, govorim isto što i sada, a oni su zaključili da je to Mateja. Ko priča o njemu. Mateja i samo stavili tačku na naš odnos - pričala je Tara.

- A zašto ga spominješ, ako sam ja lud nije Đedović lud - vikao je Ša.

- Tara ispala ti je ta rečenica, svi su posumnjali i pomislili da je to Mateja, zbog toga je ispala ta pometnja - rekao je novinar.

- Pa, šta treba da kažem, ja sam Ša lepo rekao da ako bude tema o mojim odnosima sa nekim, šta da kažem. On je rekao da kažem šta osećam - rekla je Tara.

- Ali ti si pričala ovde da voliš Mateju - rekao je Ša.

- Ja nisam prebolela taj odnos - plakala je Tara.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.