RUSKI TAJKUN NE ŠTEDI! Otkriveno koliko VREDI Sorajin DIJAMANTSKI prsten! AU! Slošiće vam se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 05:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSKI TAJKUN NE ŠTEDI! Otkriveno koliko VREDI Sorajin DIJAMANTSKI prsten! AU! Slošiće vam se!

Ne mari za novac.

Soraja Vučelić dobila je na poklon dijamantski prsten vredan čak 180.000 evra. Starleta se pohvalila na Instagramu komadom skupovcenog nakita, ali nije želela da otkriva ko se isprsio za ovajdar.

Kako piše Informer, poklon je stigao od bogatog Rusa Kurbana Omarova, koji je već neko vreme u vezi sa Vučelićevom. Ovaj tajkun je zvanično od 2015. godine u braku sa poznatom ruskom voditeljkom i glumiom Ksenijom Borodinom, ali ga to ne sprečava da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << švrlja sa strane.

- Kurban je odlepio za Sorajom. Ne prestaje da je obasipa skupim poklonima, a poslednji u nizu je dijamantski prsten od 180.000 evra, koji joj je dao pre nekoliko dana. I ona se zaljubila u njega, ali mu je postavila ultimatum - ili da se razvede od Ksenije ili će raskinuti. pošto je on i dalje u braku, Soraja se neko vreme nije viđala sa njim, pa joj je on došao na vrata sa prstenom i obećanjem da će uskoro okončati vezu sa poznatom ruskom voditeljkom - otkriva dobro informisani izvor.

💎💏...

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Oct 5, 2019 at 3:29pm PDT

Vučelićeva je očigledno poverovala u Omarove reči, čim je prihvatila njegov skupoceni poklon, a da li će se bogati Rus zaista razvesti, ostaje nam da vidimo.

Sorajin izabranik je poznati ruski bloger i biznismen koji je veoma popularan na drušvenim mrežama. Vlasnik je nekoliko kompanija, osnivač jednog popularnog Jutjub kanala na kojem se emitovao njegov rijaliti šou. Ubraja se u trideset najpoznatijih ruskih blogera na Instagramu. Pored toga što je oženjen, ima i četvoro dece - sina i tri ćerke.

BONUS VIDEO: Majka mi je rekla: "SAČUVAJ DUŠU!" Milan Stanković otkrio zašto se POVUKAO SA ESTRADE! Otvoreno o Radi Manojlović (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.