RULJO JEDNA! KAKO VAS NIJE SRAMOTA?! Zerina urlala i histerisala - Evo ŠTA su joj uradili (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 00:03

"RULJO JEDNA! KAKO VAS NIJE SRAMOTA?!" Zerina urlala i histerisala - Evo ŠTA su joj uradili (VIDEO)

Kolaps u spavaćoj sobi!

Zerina Hećo se probudila i shvatila da joj je neko od zadrugara ponovo ukrao cigarete. Zadrugarka je doživela slom i krenula da plače i da urla na cimere.

- J*ebaću vam mamu ko mi je uzeo cigarete. Sledeći put ću tako da vas nap*šim. Stoko jedna nevaspitana, ruljo jedna. Ne interesuje me. Kako vas nije sramota? Ne mogu da vas gledam i da vas slušam. J*bete se, kradete, rijaliti nikad ovakav nije bio. Kakvi su ovo ljudi, niko nema osećaj. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Neću u ludari da živim, napravili ste od rijaliti sanitorijum. J*bete se kao štuke. Ja ne mogu da verujem - govorila je kroz suze Zerina.

- Daću ti ja cigarete, nemoj da plačeš - rekla je Miljana Zerini.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.