RIJALITI SE NASTAVLJA BEZ NJEGA: Večeras iz Zadruge izbačen OVAJ takmičar! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2017, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIJALITI SE NASTAVLJA BEZ NJEGA: Večeras iz "Zadruge" izbačen OVAJ takmičar! (FOTO)

Moglo je biti i drugačije...

Pre samo tri dana otpočela je ''Zadruga'',a u kuću je ušlo preko trideset takmičara. Ipak, već je došlo vreme da se taj broj umanji, te je večeras jedan takmičar napustio novoizgrađeni grad nadomak Beograda.

Sinoć su u "Zadruzi" održane prve nominacije. Od strane Zadrugara nominovan je Miki Đuričić, dok je najmanje glasova publike imao Andrej Saljnikov poznatiji kao Young Palk.

Njih dvojica su ceo dan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proveli u izolaciji, a večeras je nakon odrigrane igre nikome nisu duplirani glasovi jer municija u Pejntbolu nije bila dobro nameštena.

Nakon što su su svi glasovi sabrani, Ognjen Amidžić je saopštio da je odlukom publike učešće u rijalitiju ''Zadruga'' završeno za Andreja Saljnikova.

On se odmah pozdravio sa ostalim učesnicima i napustio novoizgrađeni grad i uputio se ka Pinkovom studiju u Šimanovcima gde ga je čekala voditeljka Dušica Jakovljević zajedno sa prijateljima i rodbinom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.