RETKO IME, 2 PREZIMENA Info o ženi Gosn Torte! Razvod, a fotka s njim PRE Zadruge! Otac joj POZNATI...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RETKO IME, 2 PREZIMENA Info o ženi Gosn Torte! Razvod, a fotka s njim PRE Zadruge! Otac joj POZNATI...

O njoj se priča...

Edis Fetić, poznatiji kao "Gospodin Torta", napravio je pravu pometnju ulaskom u rijaliti "Zadruga 3", gde se, kasnije se ispostavilo, njegova ljubavnica, Dragana Mitar, zbližila sa Vladimirom Tomovićem. Prava telenovela priča jer je bivša modelsica još uvek u braku sa Sinišom Dragutinovićem koji se spominje kao novi potencijalni zadrugar i koji takođe ima paralelnu vezu.

A oženjen je i Novopazarac, čiju ženu mediji takođe najavljuju kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novu učesnicu. Oba para su u brakorazvodnom procesu.

Edo je na ulasku rekao da je oženjen i da ima troje dece, što je Dragani zasmetalo, jer je dogovor bio da uđe u rijaliti sa papirima za razvod kako bi mogli da objave njihovu vezu, obzirom da je modelsica već u brakorazvodnoj parnici.

Ostaje nejasno kakav je status Fetićevog braka, ali sudeći po Instagram profilu njegove supruge - sa brakom je sve u redu.

💝

Објава коју дели Zilha Karišik Fetić (@zzilhaaa) дана 22. Авг 2019. у 9:38 PDT

Ona se zove Zilha Karišik Fetić, a iako se priča o njihovom navodnom razvodu, zajedničke slike s Edom je objavila 22. agusta, nešto pre njegovog ulaska na imanje u Šimanovcima.

Објава коју дели Zilha Karišik Fetić (@zzilhaaa) дана 14. Окт 2019. у 1:09 PDT

A nedavno je bila i sa suprugom na tenisu i to na njegovoj teniskoj akademiji u Novom Pazaru.

Објава коју дели Zilha Karišik Fetić (@zzilhaaa) дана 7. Авг 2019. у 11:09 PDT

U jednoj od objava, Zilha je objavila i fotografiju svog oca Zena Karišika, za koga piše da je doajen sportskog novinarstva u Sandžaku.

O tebi ce se pricati i vekovima ❤💋💔

Објава коју дели Zilha Karišik Fetić (@zzilhaaa) дана 20. Феб 2016. у 1:31 PST

- O tebi će se pričati i vekovima... - napisala je ona u opisu fotografije.

A kada je u pitanju tagovanje, vidi se da je bila u Dubaiju, Novom Pazaru, Zlatiboru, Istanbulu, Egiptu... A i u Beograd navrati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.