RETKA FOTKA! Ovako izgleda kada čistačice uđu u Zadrugu! Gospode, koliko je PRLJAVO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RETKA FOTKA! Ovako izgleda kada čistačice uđu u Zadrugu! Gospode, koliko je PRLJAVO! (FOTO)

I njih je uhvatila kamera.

Mnogo se pričalo i priča o higijeni u "Zadruzi", a vrlo često i učesnici kritikuju jedni druge zbog aljkavosti i prljavštine.

NAKON S**SA PRED SVIMA: Krunićka i Petrući - prava kriza... (VIDEO)

Iako zadrugari često prave haos i nered, ili lome stvari, vrlo brzo gledaoci primete da je sve sređeno i počišćeno. Za to su angažovane čistačice, koje sigurno svakodnevno imaju pune ruke posla.

O tome upravo govori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ova fotografija. Pogledajte samo koliko smeća ima ispod kreveta u spavaćoj sobi Bele kuće. Doduše, treba imati razumevanje (donekle) - ima mnogo ljudi u tom rijalitiju, gore je nego u kasarni...

ZDRAVLJE UGROŽENO! Kijine reči povodom tumora - Lakše mi je da pričam sa Slobom nego sa majkom!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.