REŠIO DA IM SMESTI? Bane će za POTRČKE staviti njih dvoje - BIVŠE LJUBAVNIKE, sada neprijatelje! ODLEPIĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŠIO DA IM SMESTI? Bane će za POTRČKE staviti njih dvoje - BIVŠE LJUBAVNIKE, sada neprijatelje! ODLEPIĆE

A sve zbog...

Novi vođa Bane Čolak i njegova partnerka, ujedno i omiljena osoba ove nedelje Zerina Hećo, danas su se dogovarali koga će staviti za potrčke.

Zerina je predložila da to budu bivši ljubavnici, a sada zakleti neprijatelji Miki Đuričić i Nadežda Biljić.

Pogledajte rezultate

Čolak je prvo želeo da to budu Marijana Zonjić i Savo Perović ili Luna Đogani i Marko Miljković, međutim njegova devojka insistirala je da to budu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš Miki i Nadežda.

- Nije to to, mnogima si se ovde zamerio, treba da bude zanimljivo. Šta me briga što njih dvoje ne mogu da budu zajedno! Meni je glupo što neko mora da poštuje pravila, a neko ne. Ja sam bolesna spavala u izolaciji, a on ima svoju sobu... Sve ću da kažem za stolom. Stavićemo njih - govorila je Zerina. Bane se malo protivio, a potom složio.

- Ma stavićemo njih dvoje onda. Boli mene k*rac - odlučio je Čolak, a kakve će biti reakcije kad saznaju, videćemo uskoro.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.