REKLA JE DA: Verila se bivša učesnica Zadruge?! Pohvalila se blještavim vereničkim prstenom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKLA JE DA: Verila se bivša učesnica "Zadruge"?! Pohvalila se blještavim vereničkim prstenom (FOTO)

Ljubav...

Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga", Mina Vrbaški našla je ljubav svog života. Ona je često na svom Instagramu objavljivala njihove zajedničke slike i snimke, a njeni prijatelji su dotičnog već upoznali.

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Ipak, izgleda je par rešio da ode i korak dalje, pa je tako Mina pokazala na svojoj ruci divan, blještavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verenički prsten. Ona je uz pomenutu sliku ostavila i jedno crveno srce, što dodatno ukazuje da se radi o njenoj veridbi.

Mina još uvek nije potvrdila ove spekulacije, ali ukoliko je prsten koji je objavila zaista njen, onda nema mnogo mesta za sumnju.

U svakom slučaju joj čestitamo. Evo kako izgleda prsten:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.