Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 16:33

"REKAO SAM DA ĆU KISELINOM DA JOJ SKINEM NAŠU TETOVAŽU!" Kristijan odveo Kristinu u garažu - ona se prepala

Spalevićeva će ovu svađu zauvek pamtiti!

Voditelj Ognjen Amidžić je u emisiji "Amidži šou" ugostio bivše zadrugare Kristijana Golubovića i Kristinu Spalević, pevačicu Indi Aradinović, voditelja Marka Đedovića, kao i pevačicu Marinu Visković.

Kristina je ovom prilikom otkrila kako je ona gledala na početku na nju i Kristijana, a onda je on ispričao jednu scenu kada su se posvađali, zbog koje su svi u studiju zanemeli. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Mislim da nešto što je bilo, bilo je. Nešto što je bilo tako sjajno i bajno, ne bi bilo tako. Meni je ovo sada sjajno i bajno i ne možeš da potceniš tako pevačice, nas tri pevačice smo ovde. Sram te bilo - rekla je Kristina.

- Pa ti si bila tada u vrtiću, nisi ni mogla da prođeš - nasmejao se Đedović.

- Imam njega, hvala Bogu, ali je tu bilo mnogo krvi, suza i znoja, ljudi koji su bili apsolutno protiv nas. Većina njegovih fanova je bila zadužena za špijuniranje moje porodice i prošlosti. Mislila sam da ako se toliko i zanese, da nema od nas ništa. Ne verujem da posle onoga što je osetio sa mnom, da se ne bi tek tako vratio supruzi. Sačekao me je, mislim da je sudbina. Nisam imala snove, ali astrologe koji su mi predvideli Kristijana (smeh) - rekla je Kristina.

- Slušaj sada ovo. Uradim ja dizajn za ove narukvice amajlija. Kao mali sam ovo crtao po knjizi i zidovima. Ja sad napišem Kristina, njoj Kristijan. Prođe par dana, mi se posvađamo i sad ja je hvatam za ruku i kažem joj da ću kiselinom da joj skinem to za ruku i kažem joj: "Sad ćeš da vidiš kako kriminalci skidaju tetovaže". Idemo ka garaži, ja se okrenem i počnem da se smejem, a ona bleda - ispričao je Kristijan.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.