RECEPT IVE ŠTRLJIĆ za savršeni izgled: U pet fotografija pokazala fantastičan EFEKAT tajnog začina

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 15:10

RECEPT IVE ŠTRLJIĆ za savršeni izgled: U pet fotografija pokazala fantastičan EFEKAT "tajnog začina"

Glumica uvek izgleda fenomenalno, a sada otkrila kako to postiže!

Glumica Iva Štrlić je jedna od žena koju nikada nećete videti u nezavidnom izdanju. Ova dama veoma vodi računa o izgledu, zdravo se hrani i ima životni stil koji bi trebalo da praktikuju mnoge pripadnice lepšeg pola koje žele da izgledaju zdravo i lepo.

Iva je uvek besprekorno našminkana i doterana, a ovoga puta sa svojim pratiocima na Instagramu je podelila savet šta još pored šminke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba da imate, kako biste izgledali privlačno i sveže.

A post shared by Iva Strljic (@ivastrljicofficial)

- Ljupkost, pažnja, lepa reč, vedrina, temperament i šarm uvek su neodoljivi zato ih treba umeti negovati i nositi sa sobom. Neprestano i svuda. Kada stavite malkice rumenila dodajte obavezno i šacicu nežnosti. Taj mali začin ima posebnog smisla - poručuje Iva.

A post shared by Iva Strljic (@ivastrljicofficial)

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.