RAZVEO SE, pa POMIRIO! OVA PLAVUŠA je supruga poznatog pevača - Krije je kao ZMIJA NOGE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 22:34

RAZVEO SE, pa POMIRIO! OVA PLAVUŠA je supruga poznatog pevača - Krije je kao ZMIJA NOGE! (FOTO)

Oprostila mu sve skandale

Folk pevač Šako Polumenta u braku je sa suprugom Vesnom više od 20 godina, ali je ne eksponira u javnosti.

Oni žive u Podgorici gde imaju porodičnu kuću.

Iako Šaka u poslednje vreme prate brojni skandali u vezi sa raznim škakljivim snimcima koje, navodno šalje devojkama sa kojima vara Vesnu, i dovodi se u vezu sa aktuelnom učesnicom rijalitija "Zadruga", Natašom Radan, ona je i dalje sa njim u braku.

Ipak, imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bračnu krizu pre desetak godina koju nisu mogli da prevaziđu. Šako Polumenta se, kako je sam priznao, 2010. godine razveo od Vesne.

- U svakom braku dođe loš trenutak. Kod nekog to traje duže, a kod nekog kraće. Mi jesmo bili razdvojeni, ali nije bilo neprijateljstva i nikad nisam otišao od dece, a ni od nje. Za sve što je bilo potrebno bio sam tu - rekao je Polumenta 2013. godine.

A post shared by Sako Polumenta (@sakopolumenta) on Sep 14, 2020 at 10:15am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.