RAZVEO SE U TAJNOSTI?! Folker sa 19 godina mlađom manekenkom ima dvoje dece, nisu se pojavljivali zajedno, a ovo je PRAVI RAZLOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2019, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZVEO SE U TAJNOSTI?! Folker sa 19 godina mlađom manekenkom ima dvoje dece, nisu se pojavljivali zajedno, a ovo je PRAVI RAZLOG

Krije svoj privatni život.

Folker Nedeljko Bajić Baja svoju porodicu retko eksponira, a u medijima su odjeknule informacije da se od manekenke Ivane sa kojom ima dvoje dece razveo u tajnosti, piše Blic.

Naime, 2013. godine u javnost su isplivale informacije da je Baja u srećnoj vezi sa Ivanom koju je upoznao na snimanju spota za pesmu "Mokra do kože". Nedeljko se posle nekoliko meseci zabavljanja tada venčao sa 19 godina mlađom devojkom, dobili su sina Marka i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerku Milicu i živeli su skladno sve do prošle godine, kada su počele nevolje koje su se okončale razlazom.

Објава коју дели Nedeljko Bajic Baja (@officialnedeljkobajic) дана 30. Јун 2019. у 9:49 PDT

Baja se nije oglasio na ovu temu, što nije nebično kada se uzme u obzir činjenica da pevač retko govori o privatnom životu, te da njegovu suprugu koja je možda postala bivša, javnost zapravo i ne zna. U jednoj emisiji na pitanje da li zapravo krije porodicu odgovorio je da porodicu nije krio, već samo da je nije eksponirao.

- Pa kako može dete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dve godine, a za koji dan dobićemo i devojčicu - Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao - poručio je pevač svojevremeno.

A post shared by 👑🎶𝕹𝖊𝖉𝖊𝖑𝖏𝖐𝖔 𝕭𝖆𝖏𝖎ć 𝕭𝖆𝖏𝖆 🎶👑 (@nb_baja) on Nov 25, 2019 at 7:35am PST

A post shared by 👑🎶𝕹𝖊𝖉𝖊𝖑𝖏𝖐𝖔 𝕭𝖆𝖏𝖎ć 𝕭𝖆𝖏𝖆 🎶👑 (@nb_baja) on Nov 24, 2019 at 2:42am PST

A post shared by 👑🎶𝕹𝖊𝖉𝖊𝖑𝖏𝖐𝖔 𝕭𝖆𝖏𝖎ć 𝕭𝖆𝖏𝖆 🎶👑 (@nb_baja) on Nov 18, 2019 at 2:09am PST

A post shared by 👑🎶𝕹𝖊𝖉𝖊𝖑𝖏𝖐𝖔 𝕭𝖆𝖏𝖎ć 𝕭𝖆𝖏𝖆 🎶👑 (@nb_baja) on Nov 17, 2019 at 9:28am PST

A post shared by 👑🎶𝕹𝖊𝖉𝖊𝖑𝖏𝖐𝖔 𝕭𝖆𝖏𝖎ć 𝕭𝖆𝖏𝖆 🎶👑 (@nb_baja) on Nov 14, 2019 at 10:11am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.