RAZOČARANJE, BES I TUGA... Vladimir konačno otkrio NA KOJI NAČIN ga je Stanija ostavila, a POMIRENJE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZOČARANJE, BES I TUGA... Vladimir konačno otkrio NA KOJI NAČIN ga je Stanija ostavila, a POMIRENJE?

Sve je rekao.

Vladimir Tomović jedan je od najzapaženijih učesnika Zadruge 2, te javnost i nakon njegove diskvalifikacije prati svaki njegov korak. Svakako, ono što sve najviše intresuje jeste njegov odnos sa Stanijom Dobrojević, sa kojom je započeo vezu u rijalitiju, ali je njihova ljubav nedavno okončana.

KADA IZAĐE IZ BOLNICE... Đani otkrio šta će uraditi ČIM SE Darko oporavi

"NA MOJU VELIKU ŽALOST" Mia otkrila koja je PRVA REČ njene ćerkice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Eme (VIDEO)

Tomović nije krio da ga je povredilo to što ga je Dobrojevićeva ostavila, a sada je otkrio i na koji način je to uradila:

TRI DANA SAM PLAKALA: Dara OTKRILA šta joj je Darko rekao PRE NESREĆE - TUGA!

- Sve ono što su videli ljudi to znaju, posle toga se dogodio prekid kontakta. Ne bih ulazio u to zašto se to desilo. Devojka je imala operaciju, Bogu hvala, sve je dobro. Niko nikada neće čuti da ružno govorim o bilo kojoj bivšoj devojci. Ona je tako odlučila. Trebalo je da stavim lavlju kandžu umesto katanca tamo u Vrnjačkoj banji. To je neko presekao, to se graniči sa ludilom. Kako da razumeš osobu koja dođe i otkine katanac? Nikada se nisam sretao sa takvim ljudima. Sada stoje dva. Nemam pojma šta to znači. Ako se ne ostvari ljubav, idem ja da ih otkinem. Bilo je prepucavanja, njen PR tim se prepucavao sa mnom. Meni je Bog dao dug jezik. Rekao sam sve što mislim i to je to. Postoji šansa da se pomirimo. U "Zadruzi" sam napravio meni i njoj krst. Ne muvam se ja sa njenim PR timom nego sa njom. Pre su se tetke, babe mešale, sad PR tim. Namerili su se na nekoga ko ne odustaje. Da me ona zove i kaže, ok, ali zove me njen PR tim - istakao je Vladimir u emisiji Ognjena Amidžića.

Stručnjaci iznose UŽASNE TVRDNJE: Darko Lazić VIŠE NIKADA NEĆE PEVATI...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.