RAZMIŠLJA O NOVOJ DEVOJCI... Sloba okačio sliku iz kreveta, a natpis ispod je ZBUNIO sve - NIJE ZA KIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZMIŠLJA O NOVOJ DEVOJCI... Sloba okačio sliku iz kreveta, a natpis ispod je ZBUNIO sve - NIJE ZA KIJU

Izgleda da je Kristina za njega stvarno prošlost

Nakon što se zvanično razveo od svoje supruge Kije Kockar, Sloba Radanović još uvek nije našao novu devojku.

On je nekoliko puta izjavio da od pomirenja sa Kristinom trenutno nema ništa, ali da za deset godina, kada sve prođe i ohlade glave, možda ipak dođe do pomirenja.

Svi koji ih prate na društvenim mrežama mogu videti da se oni i dalje "prozivaju" citatima, što emotivnim, što drskim, a Radanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sada okačio jednu smešnu situaciju, kroz koju je sigurno prolazio sa Kijom u braku.

- Ona: Mora da razmišlja o drugoj devojci... Ja: Ako ilegalno skinem film na Bahamima, da li me to onda čini Piratom sa Kariba? - pisalo je na slici koju je pevač okačio.

Verujemo da kroz ovakve smešne situacije prolaze gotovo svi brakovi, a da li je ovom slikom dokazao da mu fale sve te situacije i razgovori iz kreveta sa Kristinom ili je samo želeo da pokaže kako trenutno ne razmišlja ni o čemu, ne znamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.