RAZMENA PARTNERA? Mensur priznao svoje SIMPATIJE prema Staniji - Sve NAMERNO radi Milici u INAT zbog Marka?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2022, 02:24

RAZMENA PARTNERA? Mensur priznao svoje SIMPATIJE prema Staniji - Sve NAMERNO radi Milici u INAT zbog Marka?

Nastaće haos kada čuje

Milica Veselinović javno je priznala u ovoj sezoni "zadruge" svoje simpatije prema Marku Markoviću. Od tada, zadrugari i javnost bruje o njenom ponašanju, iako ona tvrdi da ne juri za njim, kao da se i potpuno razlikuje od devojaka kojima se sviđa Marko.

Sa tim njenim stavom se ne slažu mnogi, posebno ne fanovi njenog bivšeg dečka Mensura Ajdarpašića.

Često se mogi videti komentari da ona sad pokazuje svoje pravo lice, na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je Mensur upozoravao. Ajdarpašić je često govorio da nije bilo njega, Milica bi jurila za muškarcima i menjala partnere.

Ni Milica više nema lepo mišljenje o Mensuru. Iako govori da ne želi da ga pljuje, često se mogu čuti njeni komentari sa ostalim zadrugarima, a najviše Miljanom Vračevićem, da Mensur nije onakav kakvim se predstavljao.

Mensur je na celu ovu aferu, želeo da ostane suzdržan i samo šaljivo poručio:

- Da ste me pitali za Staniju, pa i da odgovorim. Ovo mi nije zanimljivo - napisao je Mensur.

Podsetimo, Mensur je imao odličan odnos sa Stanijom na početku "Zadruge 5" i često su jedno drugom udeljivali komplimente.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.