RAZLIKA SE SMANJUJE: Evo ko je PRVI na tabeli za izbacivanje iz Parova (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZLIKA SE SMANJUJE: Evo ko je PRVI na tabeli za izbacivanje iz Parova (FOTO)

Jasno sve...

Nedelja veče je rezervisana za izbacivanje iz vile "Parova", a učesnici su odmah na početku napravili veliku tenziju u vili.

Petoro njih je nominovano - Ivan Marinković (nominovan od strane publike), Nikola Lakić (nominovani od strane učesnika), Aleksandra Tasić Coka, Jovana Novakov Šmizla i Elvin Kadrić (nominovani od strane produkcije).

Na početku izbacivanja voditeljka Bojana Ristivojević je pokazala tabelu nominovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnika i otkrila ko je to ove nedelje imao najviše glasova. Prvi na tabeli je imao 34,6 odsto, a drugi 29,5.

I ove nedelje, kao i od starta sedme sezone "Parova", prvi na tabeli bio je Ivan Marinković iako je razlika između njega i narednog takmičara bila manja nego što je to do sada bio slučaj.

Interesantno je da je drugi na tabeli pevač Elvin Kadrić.

Ostaje nam da vidimo ko će to napustiti "Parove", a kako je najavljeno, dva takmičara ispadaju iz daljeg šoua.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEOČEKIVANI OBRT: Produkcija vratila IZBAČENU TAKMIČARKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 09:00

Sada kreće rijaliti!..Odlukom gledalaca vilu su sinoć napustile učesnice sedme sezone rijalitija "Parovi" Jovana Novakov Šmizla i Aleksandra Tasić Coka...Ivana Živković Žizela dobila je najviše glasova od strane svojih cimera, ali je ovoga puta produkcija uložila veto, te Žizi nastavlja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.