RAZJAREN ULETEO U PAB: Janjuš pomahnitao nakon razgovora sa Pešićevom pa NAPAO Ivanu! DRAMA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZJAREN ULETEO U PAB: Janjuš pomahnitao nakon razgovora sa Pešićevom pa NAPAO Ivanu! DRAMA! (VIDEO)

Ne zna kojoj da veruje!

Nakon razgovora sa Jelenom Pešić, Marko Janjušević Janjuš je ušao besan u pab i prekorio Ivanu Šopić što mu je prebacila kada je razgovarao sa Jelenom.

Dok je Šopićeva ubeđivala Janjuša da je Pešićeva za stolom rekla da će raskrinkati njihovo lažno prijateljstvo, Janjuš je pravdao Jelenu govoreći da ona nije tako mislila.

- Ja sedim sa Jelenom i ona meni kaže: "Šta pričaš sa njom" - rekao je besno Janjuš kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ušao u pab.

- Ona je rekla da će da raskrinka naše lažno prijateljstvo - rekla je besno Ivana Šopić.

- Zaklela mi se da nije mislila na nas dvoje, nego je rekla da je lažno prijateljstvo između tebe i Stefana - priznao joj je Janjuš.

- Ona se tebi šlihta. Jes i li ti bio prisutan za stolom? Ona je mislila da se Janjuš i ja lažno muvamo. Ona je otišla da mu se šlihta sa keksom - nastavila je Ivana da ubeđuje Janjuša, a sa njom je bio saglasan i Lepi Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: NAJPOTRESNIJI POLIGRAF IKAD! Anabela kroz jecaje: Majka me pokvarila kao osobu, htela sam da budem MRTVA, puderom sam krila MODRICE OD BATINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.