RAZGOVARALA S GAGIJEM: Luna se pojavila u žiriju Zadrugovizije - javna PORUKA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZGOVARALA S GAGIJEM: Luna se pojavila u žiriju "Zadrugovizije" - javna PORUKA! (VIDEO)

Pozdravila oca...

Veliki šef organizovao je večeras ,,Paklenu Zadrugoviziju", voditelji Dušica Jakovljević i Ognjen Amidžić uveli su u program šta će se večeras odigrati na podijumu u Šimanovcima.

- U prvoj rundi, koja je lakša, moraju da pređu preko ove piste. U svakom polju će morati da stanu, oba takmičara iz grupe, bez obzira na to šta se nalazi u bilo kojoj rupi, ne smeju prestati sa pevanjem - izjavio je Ognjen.

Potom su Dušica i Ognjen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozdravili novinarski žiri, kao i stručni žiri, koji su činili Nadežda Biljić, Vuk Mob, Ljupka Stević, Slavica Ćukteraš i Luna Đogani.

- Ponosna sam na tebe, volim te najviše na svetu! - izjavila je Luna.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.