RAZBUDILA IH LEPOTOM! Obračun zadrugarki: Uporedili je sa Naomi Kembel - Očarani smo, RIBETINA SI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBUDILA IH LEPOTOM! Obračun zadrugarki: Uporedili je sa Naomi Kembel - Očarani smo, RIBETINA SI!

Ubedljivo najlepša!

Sinoć je među zadrugarima jedna od glavnih tema bila da li je lepša Zerina ili Miljana i zbog toga je Veliki šef odlučio da im dodeli zadatak obračun lepote. Njih dve su odabrale tri odevne kombinacije u kojima su prošetale po pisti a nakon toga su ih ostali zadrugari ocenjivali i komentarisali.

LUNA JE NJEGOV KAMENČIĆ: Đoganijeva i David snimljeni - pričaju O NJEGOVOM RASKIDU, desiće se? (VIDEO)

Potpuno NEVEROVATAN >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SNIMAK: Kija na sajmu, potpisuje knjigu - a ispred štanda... ŠOKČINA! (VIDEO)

GAGI I ANABELA SREĆNI: Konačno smo izašli pred javnost zbog MUZIKE, a ne zbog Zadruge (FOTO/VIDEO)

U obavljanju zadatka Zerina je imala pomoć njenog dečka Baneta koji joj je bio menadžer a njihova saradnja je veoma uspešna.

- Ja ću dati Miljani glas, jer je ona iz Niša, jer je ona iz mog kraja. Nije se obukla, nije se doterala, bez šminke je, ali Miksi kida - rekla je Rada. Miljana je bila namrštena. Zerina je bila seksipilna, nasmejana, moj glas ide Zerini - rekla je Sneža.

Potpuno NEVEROVATAN SNIMAK: Kija na sajmu, potpisuje knjigu - a ispred štanda... ŠOKČINA! (VIDEO)

- Da izađe u trenerci, ja bih rekao da je najlepšta. Mislim da je mnogo više dala. Mislim da je ona prava dama i da je otmena devojka i dajem glas mojoj Zerini - rekao je Bane.

- Zerina je ovaj zadatak pokidala. Mislila sam da će bojkotovati. Nije lako šetati ovom pistom. Ja ću svoj glas dati Zerini - rekla je Krunićeva.

- Ja ću da glasam za opuštenu, prirodnu. Moj glas dobija Miljana Kulić - rekao je Miljković.

SRAMOTA! A navodno su prijatelji... Kija naterala zadrugara da čeka 4 sata za potpisivanje knjige! (VIDEO)

KAO SLOBA I LUNA! Pokidana od suza zbog IZDAJE! Ispadam jadnica! Kao gluva kučka... (VIDEO)

- Zerina je ispoštovala zadatak, prosula je pozitivnu energiju ovde pred ljudima. Moj glas ide Zerini. Glasam za Zerinu, a tebi želim da postaneš bolji čovek - rekla je Olja Bajrami.

- Zerina je izdomnirala, drago mi je što si prvo u pidžami prošetala. Od Miljane sam očekivao više. Moj glas ide Zerini - rekao je Aleksa.

- Moj glas ide Miljani jer je prirodna, iako se nije potrudila dovoljno - rekao je Bora.

- Zerina bila si prelepa danas, mislim da treba svaki dan tako da izgledaš. Stalno sam te savetovala da se uvek smeješ i da se tako oblačiš. Ti si ribetina. Moj glas ide Zerini - rekla je Luna.

10 JEZIVIH POVREDA: Pevačica ne prestaje da bodri Darka, u svemu uz njega - "NEMA PREDAJE"! (FOTO)

- Meni se tako prispavalo, ali kada je izašla Zerina ja sam se totalno razbudila. Oduševljena sam Zerinom, kao da je ušla Naomi Kembel - rekla je Aleksandra.

Ukućani su bili očarani Zerininm nastupom i odevnim kombinacijama koje je odabrala za takmičenje u lepoti, pa je većina glasova otišla u korist Zerine.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE SME DA PRIČA O TOME, ALI... Matora otkrila KAKVE su sada Slobine namere sa Lunom! A Kija...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2018

Videli su se....Portal Srbija Danas i ove godine učestvuje na "Media marketu" koji se do 28. oktobra održava u Hali 3 Beogradskog sajma paralelno sa Međunarodnim beogradskim sajmom knjiga...Potpuno NEVEROVATAN SNIMAK: Kija na sajmu, potpisuje knjigu - a ispred štanda.. ŠOKČINA! (VIDEO)..RAZBUDILA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.