RAZBIĆU GLAVU! Urlala u suzama, otišla na KAPIJU i počela da gađa kamenjem! Obezbeđenje NE MOŽE da je smiri

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBIĆU GLAVU! Urlala u suzama, otišla na KAPIJU i počela da gađa kamenjem! Obezbeđenje NE MOŽE da je smiri

Totalni haos u kući!

Nakon što su se zadrugari vratili iz prodavnice, pola njih ostalo je bez novca i hrane, jer nisu ravnopravno podelili namirnice, već je većina njih namenski pokradena.

Pevačica Nadežda Biljić doživela je nervni slom jer nije dobila cigare koje je tražila, te se žestoko posvađala sa starletom Minom Vrbaški. Drvo mudrosti odmah ju je pozvalo u Rajski vrt kako bi je smirilo.

- Ja neću više ovo da trpim! Da mene jedna klinka zaj*bava! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne mogu bez cigare, bez kafe... Sve su mi ukrali! Prave me budalom! Sada ja nemam ništa! Ja sad moram da idem po kući da molim za hranu! Ja sam svoj čovek! Ako sam nekome nešto ukrala, dabogda da mi svi ove sekunde umru! Zlata tvrdi da je svojim očima videla da sam ja uzela boks cigara, molim te vrati taj snimak! Hoću da idem svojoj kući - rekla je Nadežda i dodala:

- Šta ja da radim sada, kome glavu da razbijem? Nemam tajnu! Ne zanimaju me tuđi životi i šta se priča po kući! - govorila je ona kroz plač.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.