RAT U ZADRUZI! Zar mrtvu majku psuješ? Nenormalno! Istresao se i ostavio! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT U ZADRUZI! Zar mrtvu majku psuješ? Nenormalno! Istresao se i ostavio! (VIDEO)

Pijana rasprava.

Milanu Miloševiću nije se svideo potez Mace Diskrecije, sa kojom je mesecima u svađi, zbog čega nije mogao da se suzdrži pa je svoje negodovanje pokazao u toku žurke koja je bila prošle noći u "Zadruzi".

Pogledajte OVDE kakvu sjajnu igru možete igrati jedino u "Balkan Betu". 

- Došla tera Boru, k*rva jedna raspala! Eto ti k*rvo! M'rš k*rvo! Neću da se iskuliram! Napala Boru! Ološ! Šta joj je Bora kriv?! Kakva je to budala! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - ljut je bio Milan.

- A tebe neka bude sramota kada sediš sa njom i hvališ je! Sedala si jedno jutro sa njom u krevetu i dizala si je u zvezde! Ona je ološ - govorio je Milan Milici Dugalić.

Ostali ukućani davali su savete novinaru, a zatim je Milošević izašao iz kazina sa Saškom Karan. Nešto kasnije Maca se dohvatila mikrofona i zapevala, a to je takođe nije dopalo Milanu koji je odbijao da sluša pevanje svoje ukućanke.

Maca je nakon žurke zbog ove situacije, ušla u svađu u spavaćoj sobi sa ostalim ukućanima, najviše se Mikijem Đuričićem, a Miljana Kulić se rasplakala.

Miki je zamerio Maci što psuje Bori Santani mrtvu majku.

- Pljunuće te neko, išamaraće te, ne možeš psovati čoveku mrtvu majku. Ti si g**no, neviđeno, ljubomorno, zavidno, nenormalno. Što je Bora g**vno, što te i**ebao i ostavio? - branio je Santanu Đuričić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.