RAT NE PRESTAJE! Anabela PECNULA DUŠICU, a voditeljka joj ŽESTOKO ODBRUSILA - Neprijateljstvo se oseća

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2020, 21:46

RAT NE PRESTAJE! Anabela PECNULA DUŠICU, a voditeljka joj ŽESTOKO ODBRUSILA - Neprijateljstvo se oseća

Već dugo se ne podnose.

Odnos Dušice Jakovljević i Anabele Atijas godinama nije sjajan, a sada je voditeljka rijalitija otkrila kako trenutno stoje stvari između nje i Anabele.

Ona je otkrila šta joj smeta.

- Ko pokušava da se svađa sa mnom, zapravo se svađa sa sobom. Ja razumem tuđu ogorčenost, prebacivanje loptice, okrivljivanje drugih, jer kad se završi program, ja se vratim kući kod moje dece i ne zanima me šta se dešava na poslu - istakla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Dušica, pa dodala:

Tx! My @sladjapink_makeup Kosa @zvakica88 Haljina @sacreevictoire

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on Aug 19, 2020 at 3:42am PDT

- Ja nemam sa kim da ratujem. Neka ratove vode oni u rijalitiju.

Podsetimo, animozitet između Jakovljevićeve i Anabele počeo je još u prvoj sezoni, te je u jednom intervjuu voditeljka priznala da je blokirala Atijasovu na telefonu. Iako su se u jednom momentu strasti smirile, pevačica je nedavno ponovo "pecnula" Dušicu tokom učešća u emisiji.

Kill them whit pinkness... #newcolection 💖💋

A post shared by Anabela (@anabelci) on Aug 13, 2020 at 5:07am PDT

- Ja sam gledala, rekla je gostu: "Ne, ne znaš ostavila ju je sa 13 godina". Tako da, žao mi je, Dušice nauči da računaš, pa onda pričaj kako sam ostavila ćerku sa 14 godina. Luna ima 24 godine, minus Blankica 7 je 17 godina - rekla je, između ostalog, tada Anabela.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: OVO NIJE BILO NA TVu! Tara otkrila šta se desilo u studiju kada se GAĐALA STOLICAMA sa Mićom - ISTRČALI IZ KADRA, a onda... Ludnica! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.