RAT DO ISTREBLJENJA! Proganjaću te ZAUVEK! Obezbeđenje na može da ga smiri, on je VAN KONTROLE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 08:00

RAT DO ISTREBLJENJA! Proganjaću te ZAUVEK! Obezbeđenje na može da ga smiri, on je VAN KONTROLE! (VIDEO)

SUkob bez kraja.

Iako je obezbeđenje jutros govorilo Filipu Caru da je najbolje da odmori malo, kako ne bi došlo do novog okršaja sa Minom Vrbaški, on nije imao nameru da prestane.

I ona je imala žarku želju da se obračuna sa njim, iako ju je njen sadašnji dečko Fran Pujas molio da se primiri. Car je još jednom došao do izolacije, a obezbeđenje ga se sprečavalo da uđe u prostoriju, kao i Minu da izađe. Provokacije i teške reči su samo pljuštale. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Šta je p*čko, samo na žene znaš, a smrdušo jedna? Sad ti ja prva j*bem mamu, svaki dan ću da te proganjam, dok ti ne kažem: "Ćao, amore" - pričala je Mina Caru.

- Znaš da ću ja tebi da mašem. Hajde, k*rvo - dobacivao je Filip.

- Mama ti k*rva, p*čko. Pozdrav za Dinu - uzvratila je Vrbaški.

- Vidimo se, Borise. Kuni se u Borisa - dobacivao je Car.

Obezbeđenje je povelo Cara do Bele kuće, kako bi legao i smirio se.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.