RASULO! LUNA ČEKALA DA SLOBA UĐE U ZADRUGU: Pogodila je pesma, pa otišla da uradi nešto što nikako nije trebalo (VIDEO)

Izvor: Svet, 12.Sep.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASULO! LUNA ČEKALA DA SLOBA UĐE U ZADRUGU: Pogodila je pesma, pa otišla da uradi nešto što nikako nije trebalo (VIDEO)

Luna Đogani, koja je u prošloj sezoni bila u vezi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, ne prestaje da priča o njemu i njihovoj ljubavim a noćas je očekivala da će čak doći na žurku. Međutim, umesto bivšeg dečka stigla je pevačica Andreana Čekić.
Andreana je, čim je stigla, otpevala sada pesmu zbog koje Luna počinje da plače već na njene prve taktove. To je pesma “Nema me” koju je Sloba, dok su bili u ljubavi pevao Luni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Iako je mislila da će joj učešće u “Zadruzi” pasti mnogo lakše Luna se izgleda grdno prevarila.
Želela je da pokaže svoje drugo lice, ali joj to nikako ne polazi za rukom.
Posle pesme koju je Adreana otpevala Luna je prvo otišla u vrt da se isplače a onda je otišla da se presvuče, i to ponovo u Slobinu majicu i da spava.
KLIKNITE DA POGLEDATE VIDEO KAKO LUNA UPLAKANA OBLAČI SLOBINU MAJICU!
Jedan od zadrugara je došao da je posavetuje, a njen prijatelj Mirko Gavrić joj je u jednom momentu sinoć tajođe rekao da prestane da priča o Slobi.
SvetPrintscreen
The post RASULO! LUNA ČEKALA DA SLOBA UĐE U ZADRUGU: Pogodila je pesma, pa otišla da uradi nešto što nikako nije trebalo (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOGANIJEVA IZ PRVE PREPOZNALA SLOBINU PESMU, PA PREVRNULA OČIMA: Luna ne zaboravlja bivšeg, evo šta je posle uradila! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Sep.2018

Luna Đogani je u prošloj sezoni rijalitija bila sa pevačem, ali sa njene strane i dalje postoje emocije. Danas su se zadrugari probudili uz pesmu Slobe Radanovića, a blogerki nije bilo svejedno.

Nastavak na Kurir...

ZA SAMO 4 SATA SLOBA ULAZI U ZADRUGU: Evo KOJI ZADATAK mora da obavi! Luna će PASTI U NESVEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2018

Pevač nije odbio poziv...Večeras se u "Zadruzi" sprema pravi spektakl, s obzirom na to da je produkcija rijalitija najavila gostovanje Slobe Radanovića...CRVENI ALARM! Karleuša se pojavila na snimanju "Zvezda Granda" i oduševila masu! (FOTO)..(HOT VIDEO) Karleuša došla na snimanje u PROVIDNOJ...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.