RASKINULI SMO! Neću dečka koji je SVAČIJI! Nataša je JUČE priznala da se ZALJUBILA, a već danas PREKINULA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 19:01

"RASKINULI SMO! Neću dečka koji je SVAČIJI!" Nataša je JUČE priznala da se ZALJUBILA, a već danas PREKINULA

Nije joj dugo držao pažnju!

Pevačica Nataša Bekvalac priznala je da se ponovo zaljubila. Nakon tri propala braka, pažnju je joj privukao glumac iz trenutno veoma popularne serije "Inosent".

- Samo da prijavim da sam se zaljubila u ovog momka i da je on od juče moj dečko - napisala je Nata na svom Instagramu, a reč je u španskom glumcu Mariu Kasasu.

Ipak, pevačica je brzo promenila mišljenje kada je shvatila da je on simpatija mnogih devojaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je rešila da "raskine".

- I samo da prijavim da nemam više dečka. Raskinuli smo jer sam saznala da je on dečko svih devojaka u Srbiji i šire, a ja neću dečka koji je svačiji - izjavila je Bekvalčeva i nasmejala sve pratioce na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.