RASKID ANE I DAVIDA!? Dan NAKON FINALA, isplivala ISTINA, EVO šta se DOGAĐA između NJIH!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASKID ANE I DAVIDA!? Dan NAKON FINALA, isplivala ISTINA, EVO šta se DOGAĐA između NJIH!?

Ne mogu izdržati!?

Sinoć je konačno završena druga sezona Zadruge, a Luna Đogani je proglašena za pobednika. Ona je imala podršku mnogih Zadrugara sa  kojima je naša ekipa razgovarala.

U razgovoru sa njima nismo mogli, a da se ne osvrnemo na vezu Ane Korać i Davida Dragojevića čija je veza izazvala brojne kontraverze. Neki od njih tvrdili su da je njihova veza izmišljena radi rijalitija, dok su drugi tvrdili da su njihova osećanja iskerna.

Sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po informacijama koje smo mi dobili od Snežane Perović Blondi, Savine majke, istina je negde na sredini.

Ona je nama ispričala događaj iz izolacije kada je tamo bila sa Aleks.

 - Ja sam joj tada rekla da da Davidu malo prostora, ako je voli on će joj se vratiti. Ona je meni odgovorila da su se oni čuli sa Anom pre finala i da su se sve dogovorili. Da naprave priču, ona bude diskvalifikovana, vrati se i kao razori im vezu. Međutim, David se zaljubio i sve je propalo - ispričala je ona.

Prema njenim rečima veza je počela kao rijaliti plan, ali je ljubav pobedila.

Drugi zadrugari, kao što je Lepi Mića nisu takvog mišljenja i smatraju da David i Ana neće opstati.

 - On dečko ne shvata u šta se upustio, on neće moći da izdrži Anu Korać - rekao je Mića u jednoj emisiji, a na šta je konkretno mislio i da li će se njegovo mišljenje obistiniti, ostaje da vidmo.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.