RASCOPALA MU ARKADU KRIGLOM? Kristijan UŽIVO U EMISIJI izneo JEZIVE DETALJE iz ljubavne veze sa...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 20:20

RASCOPALA MU ARKADU KRIGLOM? Kristijan UŽIVO U EMISIJI izneo JEZIVE DETALJE iz ljubavne veze sa...

Au, haos!

U današnjoj emisiji "Magazin In", gostovali su Kristijan Golubović i Stanija Dobrojevooć, za koje se špekulisalo da su bili navodno u ljubavnoj vezi dok su boravili u rijalitiju "Farma".

Tom prilikom, Kristijan je izneo detalje iz svog privatnog života, te pomenuo i bivšu devojku i svađu sa njom, kada je krenuo da istetovira njeno ime:

- Neke sam patike vezivao, toga se sećam i gađala me kriglom pravo u glavu. Kupio sam ovalni televizor, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tada je koštao 11.000 evra. Krenuo sam da istetoviram njeno ime, to me je povredilo. Ka Novom Sadu je trebalo da krenemo, ja da zapertlam pertlu, ona mi rasekla arkadu... Bilo je zameranje klasično, biće ovako, biće onako. Kod mene su tu svađe ni oko čega. Zašto je čaša ovako, a ne onako. Ja kako sam zapertlavao pertlu, samo sam je onako malo pertlom i tako. Posle sam probao da je poljubim, da je smirim... Onda sam otišao u Novi Sad i preko leđa istetovirao - Kristijan. Nećeš me, e onda zdravo - ispričao je Kristijan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.