Izvor: Scandal.rs, 22.Jul.2020, 11:01

RADO, TI LI SI? Manojlovićeva GRMI na slikama, a evo kako zapravo IZGLEDA!

Iako važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, mnogi su primetili da Rada Manojlović u poslednje vreme muku muči sa celulitom. IPAK NE ODUSTAJE OD MINIĆA! Rada je i te kako svesna svog stasa, pa prilikom televizijskih ili klupskih nastupa, nosi garderobu koja dodatno ističe njene atribute. Ipak ni nju nije zaobišla boljka koja The post RADO, TI LI SI? Manojlovićeva GRMI na slikama, a evo kako zapravo IZGLEDA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPUŠTENA! Rada BEZ KOMPLEKSA prošetala CELULIT!

Izvor: Svet, 22.Jul.2020

Pevačica Rada Manojlović važi za jednu od najzgodnijih na domaćoj javnoj sceni, a posebno se ističu njene vitke i izvajane noge.. ŠTA JOJ MOŽE MALO CELULITA! Svesna svog izgleda, Rada u javnim nastupima uglavnom nosi garderobu koja ističe njene atribute, međutim na snimanju jedne emisije, svi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.