RADIMO NA TOME! Karić i Jovana progovorili o BRAKU I PRINOVI, pa otkrili kako se SLAŽU njihove PORODICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 11:11

"RADIMO NA TOME!" Karić i Jovana progovorili o BRAKU I PRINOVI, pa otkrili kako se SLAŽU njihove PORODICE!

"Tu smo, konstantno zajedno."

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić stupili su eumotivni odnos u "Zadruzi 4", iako su imali mnogo trzavica i vrlo malo podrške od zadrugara, oni su ipak uspeli da očuvaju svoju vezu.

Oni su u razgovoru sa novinarima podelili sve utiske i detalje iz svog privatnog života, a sada se, kako kažu, slažu nikad bolje.

Jovana i Stefan su nakon izlaska iz rijalitija počeli da žive zajedno, a Ljubisavljevićeva je ispričala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako se navikla na novi dom.

- Svaki dan nam je identičan, užurbano ustanemo, imamo obaveze, da ispoštujemo emisije, novinare, porodicu i prijatelje koji su nas željni. U kući najamnje vremena provodimo, a kada smo tamo - raj na zemlji. Uživamo, lepo nam je, slažemo se, nemamo nikakve probleme, raspoloženi smo, nemamo ništa što može da nam uspori ritam i učini neraspoloženim. Stvarno je prelepo i uživamo u životu - rekla je misica.

- Slažem se - dodao je Stefan.

A post shared by Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Stefanov otac Osman podržavao je Jovanu i pre nego što je njegov sin ušao u "Zadrugu", a misica je otkrila kako se slaže sa starijim Karićem.

- Čak i kada Stefan nije bio deo rijalitija on je apsolutno bio uz mene, slagao se u svakom mom izlaganju i stajao na moju stranu, čak je i pisao pesmice i stvarno mi je jako drago. Otkad je Stefan ušao i otkad smo ušli u odnos, on je bio neko koje glasao za našu ljubav, neko ko je video neke lepe svari u meni i dobre osobine. Jako sam ponosna, srećna, drago mi je i slažemo se savršeno. On je prosto gledao 10 meseci i ponaša se prema meni kao da me zna apsolutno dugo, ja još malo opipavam teren. Tu je poštovanje i zahvalnost što je bio uz mene. Ja sam presrećna i odnos nam je apsolutno savršen, pozdrav ovim putem za njega, uživa na moru sada - ispričala je Jovana.

Kroz rijaliti se dosta pričalo o njihovim porodicama i da li podržavaju tu vezu, a njih dvoje su otkrili da li su seli svi zajedno i porazgovarali.

A post shared by Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

- Nismo svi zajedno, njegova i moja porodica. On je bio kod moje porodice, kao što sam i ja kod njegove. Baš smo sad došli sa brodića gde smo bili sa mojom porodicom, njegovi su trenutno na moru. Planiramo svakako da se svi okupimo i da provedemo dan svi zajedno, to nam je u planu. Ovako odvojeno jesmo i svi se slažemo, volimo i podržavamo, sve je u najboljem redu - rekla je Ljubisavljevićeva.

- Isto fantastičan odnos sa Jovaninom porodicom, prihvatili su me kao da se znamo 100 godina. Prihvatili su me prvenstveno kao Jovaninog dečka, potom i kao svoje dete. Stvarno imamo neverovatan odnos. Nisam mogao da verujem, nisam ni zamišljao da će to tako biti - rekao je Karić.

Misica je priznala da ima Stefanovu šifru od telefona.

A post shared by Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

- Imam, ima i on moju. Tu smo, konstantno zajedno, malo bacim pogled, baci on, sve je to normalno. Imamo poverenje, sve dok smo srećni i zaljubljeni nema tu mesta za ljubomoru koja može da poljulja - kazala je ona.

Na pitanje da li uskoro može da se očekuje svadba i prinova, njih dvoje su složno odgovorili.

- Možete svašta da očekujete, ni mi više ne znamo šta može da nas snađe i da očekujemo - odgovorio je Stefan.

- Što da ne? To i jeste cilj građenja odnosa i veze i ljubavi kada se dogode. Mi radimo na tome da to traje, da bude sve jače i što da ne da se kruniše nečim lepim? - nastavila je Jovana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.