RADI NA TELEVIZIJI: Da li ste znali da je ONA rođena sestra Dragane Mirković? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADI NA TELEVIZIJI: Da li ste znali da je ONA rođena sestra Dragane Mirković? (FOTO)

Veoma su vezane.

Dragana Mirković jedna je od naših najvećih zvezda, ali i najbogatijih. Pevačica koja živi u Beču, poseduje svoju televiziju, a nikada se nije dičila svojim bogatstvom i uvek je isticala da joj je porodica na prvom mestu.

Karleuša ponovo napada: Brutalna uvreda Maji Berović i to zbog Cece - slika govori SVE! (FOTO)

PUKLO! Bivša zadrugarka ŠOKIRALA SVE: Bile su tako BLISKE u Zadruzi 1, sada više NE ŽELI DA JE ČUJE
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
INTENZIVNOM NEGOM ODJEKUJU KRICI: Darko VRIŠTI od bolova - na jakim lekovima, traži samo OVO!

Pevačica se svim srcem brine o svojoj deci, uvek je podrška svom suprugu, a naravno ne zaboravlja svoje korene i porodicu u Kasidolu. Redovno posećuje majka i oca, a sa sestrom Dušicom je veoma povezana.

Dragana i Dušica su se uvek međusobno podržavale, a pevačicina sestra je danas zaposlena na televiziji "DM Sat" gde obavlja sve poslove kada Gaga i njen suprug Toni nisu to u mogućnosnosti.

O OSIGURANJU, DAVANJU KRVI - APSOLUTNO SVEMU! Ovo je CELA ISPOVEST Ane Sević - Srbija je na nogama čekala

Dušica Krumov pre godinu dana govorila je o svojoj sestri, da je uvek bila ponosna na njen talenat, te je otkrila i da joj je žao što se pevačica nije više obrazovala muzički, jer poseduje neverovatan talenat, a bila je i odličan đak.

JEDINA ISTINA O NJIHOVOJ VEZI! Brak Ane Sević i Darka I DALJE POSTOJI - sad je OTKRILA RAZLOG

- Jako mi je žao što nije upisala muzičku školu u Požarevcu. Ona je položila prijemni, ali su tada rekli da je starija - rekla je Dušica svojevremeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.