RADANOVA UNEZVERENA: Nakon saznanja da nije trudna, tumara po kući bez cilja! Nema podršku! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADANOVA UNEZVERENA: Nakon saznanja da nije trudna, tumara po kući bez cilja! Nema podršku! (VIDEO)

Dobro je prošla...

Nakon što je odradila test za trudnoću, koji je pokazao negativne rezultate, Nataša Radan otišla je u garderober kako bi se malo smirila. Za njom su krenule Dalila Dragojević i Dragana Stojančević, koje su priželjkivale da one ostanu u drugom stanju.

- Ja sam se prepala, sinoć me je zaboleo stomak i imala sam mučninu, meni je samo pala glava na sto. Nisam znala šta mi je, ne znam šta da radim. Razmišljala sam samo o tome. Nije mi svejedno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napravila sam grešku ovde, mislim na njega, a mislim i na...- prošaptala je uspaničeno Nataša, ali se nije moglo razumeti čije ime je izgovorila.

Potom je došla i Mina Vrbaški koja je takođe prišla Radanovoj i isto prokomentarisala da bi volela da se i njoj desi da ostane trudna.

U video-prilog pogledajte kako je sve izgledalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.