RADA JE HTELA SEKIROM DA ME UBIJE: Rade ispričao sve o PRELJUBI - zamalo da napusti porodicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA JE HTELA SEKIROM DA ME UBIJE: Rade ispričao sve o PRELJUBI - zamalo da napusti porodicu!

Ljubavnica ga je zvala kući...

Rade Vasić, Bora Santana, Branislav Radonić Brendon i Dorotea Jovanović su se okupili u dvorištu i pričali o svakojakim temama koje su obeležile njihov život. Glava porodice Vasić, Rade, odlučio je da otkrije svojim cimerima zanimljive pikanterije iz svog života.

Prevario sam Radu pre 3-4 godine, ali ta devojka nije znala da sam oženjen. Prosuo sam joj priču da sam bio oženjen pa me žena ostavila. Pita ona što. Ja joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao bio sam ljubomorna a ona mnogo lepa. Svideo sam joj se pa me je zvala u njen stan. Rekao sam joj kad me zove da ako se moja sestra javi na telefon odmah spusti slušalicu jer je sestra opasna. Naravno mislio sam na Radu. Dolazim kući Rada spremila večeru. A ja nisam gladan bio, čekao sam poziv - počeo je svoju priču Rade, te dodaje:

Zvoni telefon, a ja sve na nemačkom pričao. Rada pita ko je, ja kažem šef. Mislio sam da ne zna nemački al je pola razumela. Razgovor sam završio rekavši da se vidimo na poslu. Našli smo se u centru, išli na kafu. Kad ono naiđe moj brat sa njegovom ženom. Koji maler. Snajka me na romskom pita kad je ovo, a ja njoj rekao da mi je to šefica. Snajka pita kakav sam na poslu, a ljubavnica kaže dobro dobro, nije je najbolje razumela, nastavlja Vasić.

Došli brat i snaja dan nakon toga kod nas u goste. Kaže snajka imaš dobru šeficu, a Rada zna da radim samo sa muškarcima, pa me napala. A ja joj reko šef polomio nogu, pa ga nova menja - otkriva Rade.

Je l' si ti to napunio? - nestrpljivo ga je pitao Santana plačući od smeha.

Jesam. Rada je htela sa sve sekirom da me ubije. Zaljubio sam se u jednu žensku iz Beograda koje su radile u Nemačkoj. Planirao sam da ostavim Radu, i decu - pričao je Rade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.