Prvo je rekao da je RETARDIRANA, a evo šta Bosanac sad kaže za Mariju Šerifović!

Izvor: Svet, 12.Okt.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo je rekao da je RETARDIRANA, a evo šta Bosanac sad kaže za Mariju Šerifović!

Kompozitor i član žirija “Zvezda Granda”, Dragan Stojković Bosanac, za pevačicu Mariju Šerifović sada ima samo reči hvale, iako je nedavno za nju pred kamerama rekao da je retradirana. Pred snimanje emisije “Zvezde Granda” novinari su ga pitali da li bi voleo da Mariju ponovo vidi na Evroviziji kao našu predstavnicu.
“Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mislim da bi to bilo dobro. Marija je odličan pevač. Mislim da ona nije dobila adekvatan status, ono što je njoj pripadalo kao pobednici Evrovizije. Ona je prva u Srbiji posle raspada Jugoslavije koja je dovela Evroviziju. Mislim da bi bilo fer od države da joj se malo zahvali. Dobri su sportisti, ali oni uvek imaju šansu da ponovo uspeju, a Marija je jedinstvena, jer je prva dovela Evroviziju otkad Srbija samostalno učestvuje, prva je pobedila, to jest, pobedila je pesma, koju je ona dobro iznela”, rekao je Bosanac i šokirao jer je pred prvo snimanje nove sezone “Zvezda Granda” pre nekoliko nedelja Mariju žestoko vređao.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

BEZ DLAKE NA JEZIKU Bosanac je napravio haos izjavom da je Marija Šerifović retardirana, a sada je opet komentariše (VIDEO)

Izvor: Press, 12.Okt.2017

Kompozitor i član žirija “Zvezda Granda” Dragan Stojković Bosanac za pevačicu Mariju Šerifović sada ima samo reči hvale, iako je nedavno za nju pred kamerama rekao da je retradirana. Pred snimanje emisije “Zvezde Granda” pitali smo ga da li bi voleo da Mariju ponovo vidi na Evroviziji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.