Prvi trejler: Film Marija Stjuart kraljica Škotske! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 05.Okt.2018, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi trejler: Film Marija Stjuart kraljica Škotske! (VIDEO)

Film “Marija Stjuart kraljica Škotske” istražuje turbulentan život harizmatične Marije Stjuart koju će portretisati Saorise Ronan, dok kraljicu Elizabetu igra Margot Robi. Pogledajte prvi trejler filma!

Nakon što je sa 16 godina postala kraljica Francuske a sa 18 udovica, odbija pritisak da se ponovo oženi. Umesto ženidbe, vraća se u svoju rodnu Škotsku da povrati tron koji joj pripada. Međutim Škotskom i Engleskom vlada neodoljiva Elizabeta I. Obe mlade kraljice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vide jedna drugu u strahu i slabosti. Rivali u moći i ljubavi, ženski regenti u svetu u kom dominiraju muškarci, njih dve će morati da odluče kako da igraju igre oko braka i nezavisnosti. Odlučna da bude vladar a ne samo figura, Marija se poziva na pravo da zauzme engleski tron, preteći Elizabetinom suverenitetu. Izdaja, pobuna i zavera ugrožavaju oba prestola i menjaju tok istorije.

Film u bioskope stiže u februaru!

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.