Izvor: Scandal.rs, 28.Nov.2018, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva slika Darka i trudne Marine! Lazićeva devojka objavila zajedničku fotku iz bolnice, evo koju poruku je poslala i kako pevač sada izgleda! (FOTO)

Pevač Darko Lazić još uvek se nalazi u bolnici, a verenica Marina Gagić koja čeka njegovo dete, objavila je prvu njihovu zajedničku sliku iz bolnice. Darko i njegova verenica su pozirali zagrljeni, a ona je uz fotografiju dodala kratak komentar. – Moj život – kratko je poručila Marina. DARKO TRAŽI SPAS U OZLOGLAŠENOJ CRNOJ RECI: The post Prva slika Darka i trudne Marine! Lazićeva devojka objavila zajedničku fotku iz bolnice, evo koju poruku je poslala i kako pevač sada izgleda! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

I DOK MARINA ČEKA DARKOVO DETE: Doktorka NA STRANI Ane Sević - "Ona je njegova supruga"! DRAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018

Ima dete i sa Anom, izjavila je...Najpoznatija doktorka Nada Macura komentarisala je zdravstveno stanje pevača Darka Lazića ali i njegov privatan život. Naime, doktorka se uznemirila kada je putem medija saznala da ga je ostavila verenica Marina Gagić...- Možda je to postalo mnogo više opterećenja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.