Prva šetnja sa ćerkom! Pevačica dirljivom porukom ganula sve

Izvor: Svet, 04.Dec.2018, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva šetnja sa ćerkom! Pevačica dirljivom porukom ganula sve

 

Ivana Selakov uživa u društvu tek rođene ćerkice Krune. Pevačica i njen izabranik Peđa ne kriju koliko su srećni što su postali roditelji pa su se tako pohvalili i prvom šetnjom sa ćerkom.
Svaki slobodan trenutak ponosni roditelji koriste kako bi uživali u društvu naslednice a često obraduju i pratioce na društvenim mrežama sa fotografijama.

Podsetimo, Ivana i njen partner Peđa Mirković dobili su Krunu veštačkom oplodnjom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Pevačica nije krila radost kada je prvi put ugledala ćerku tog 14og novembra, a tata je zaplakao dok ih je izvodio iz porodilišta.








View this post on Instagram















Danas smo imali prvu setnju ❤️👑 u novim kolicima @icandyworldrs @icandyworlduk #ivanaselakov #bebaKruna #icandy #icandypeach #icandyworld #icandysrbija #icandykolica #icandymoment #icandyfamily #thenewpeach #mikroedra
A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on Dec 3, 2018 at 8:19am PST


svetsvet
The post Prva šetnja sa ćerkom! Pevačica dirljivom porukom ganula sve appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.